NEN 3840 gecertificeerd

De medewerkers van EPS bv zijn NEN 3840 gecertificeerd. Veiligheid en betrouwbaar van de installatie staan voorop.

Lees verder

Om te voldoen aan de strengste eisen die gelden voor elektrotechnische installaties, geldt de NEN 3840 norm. Electro Power Systems bv is daarom gecertificeerd voor het installeren, beheren, inspecteren en keuren van hoogspanningsinstallaties. Omdat er vanuit de wetgeving een verplichting geldt voeren wij inspecties en keuringen uit voor onze klanten.

NEN 3840 certificaat

In Nederland is het verplicht dat elektrische hoogspanningsinstallaties gekeurd worden volgens de NEN 3840 norm. Dit betekent uiteraard dat de installaties moeten worden gekeurd, maar dit betekend vooral dat de installaties volgens die norm wordt gebouwd. Daarom hebben we ons team opgeleid om te zorgen dat we niet alleen volgens de norm installeren, maar ook inspecties en keuringen kunnen uitvoeren. Het certificaat garandeert dat onze mensen volgens de geldende veiligheidseisen werken. Daarnaast voldoet het materieel aan deze norm van veilige bedrijfsvoering. Om de norm te kunnen garanderen bestaat ons team uit een IV-er (Installatieverantwoordelijke), meerdere WV-ers (Werkverantwoordelijke) en meerdere VP-ers (Vakbekwame personen) die gecertificeerd zijn om de installaties volgens de NEN 3840 op te leveren.

Thermografie

De interval van keuringen en de normen die van toepassing zijn op een installatie, worden bij oplevering opgesteld door onze Installatieverantwoordelijke. De eindklant is na oplevering van het pand zelf verantwoordelijk voor het tijdig uitvoeren van deze keuring. Daarom voeren wij zowel inspecties als keuringen uit aan elektrische installaties. Bij onderhoud en inspecties maken we gebruik van thermografische opnames waarmee we zogenaamde hotspots tijdig opsporen.

Graag voeren we voor de verplichte NEN 3840 keuring uit aan uw elektrotechnische installatie. Bekijk onze NEN 3840 pagina voor meer informatie.

Vorig berichtVolgend bericht

Contact opnemen

Telefonisch contact

Heeft u een dringende vraag of wilt u een afspraak maken met één van onze ( technische) adviseurs?

Bellen
Verstuur een e-mail

Vraag eenvoudig een advies/offerte aan voor de energie aansluiting voor uw situatie.

E-mailen